Kereta Sewa Kota Bharu | Pengkalan Chepa

Posted by Haqif Azmi on 8:07 AM
kereta sewa kota bharu Myvi

Keretasewakotabharu.com merupakan sebuah syarikat sewa kereta yang terkenal dan terkemuka di Kota Bharu. Kami menyediakan perkhidmatan sewa kereta pandu sendiri yang murah dengan kos penghantaran yang rendah di Airport Kota Bharu.
kereta sewa kota bharu viva myvi alza almera

Jika anda seorang pelajar samada di UiTM Kampus Kota Bharu, Universiti Malaysia Kelantan (UMK) Pengkalan Chepa, atau di kolej-kolej sekitar Kota Bharu, syarikat Kereta Sewa Kota Bharu kami adalah pilihan tepat untuk anda menyewa kereta dengan khidmat penghantaran percuma. Hubungi kami sekarang untuk tempahan.

Syarikat Kereta Sewa Kota Bharu kami juga sedia menjemput anda dari Lapangan Terbang Pengkalan Chepa jika anda datang ke Kelantan samada untuk bercuti atau atas urusan kerja. Makin lama anda menyewa kereta dengan kami makin murah harga yang akan anda dapat!

Antara kereta yang syarikat Kereta Sewa Kota Bharu sediakan adalah Perodua Viva Elite, Perodua Myvi Lagi Best, Perodua Alza, Nissan Almera, dan banyak lagi. Yang pasti semua kenderaan dalam keadaan terbaik dan selesa. Keselesaan Anda Keutamaan Kami!

Hubungi Kereta Sewa Pengkalan Chepa/Kota Bharu di talian 019-781 4646 (8pg hingga 6ptg) atau 1300-88-4040 (24 jam).
Booking dan bayaran dengan kredit kad boleh dibuat di laman sesawang www.klezcar.com.kereta sewa kelantan, kereta sewa murah, sewa kereta murah, syarikat kereta sewa, sewa kereta kota bharu, sewa kereta airport pengkalan chepa, sewa kereta airport, homestay kota bharu, rumah tamu kota bharu, homestay murah
Categories: