Kereta Sewa Kota Bharu | Pengkalan Chepa

Posted by Haqif Azmi on 8:07 AM
kereta sewa airport kota bharu

Keretasewakotabharu.com merupakan sebuah syarikat bumiputra sewa kereta yang terkenal dan terkemuka di Kota Bharu. Kereta sewa kota bharu menyediakan perkhidmatan sewa kereta pandu sendiri yang murah dengan kos penghantaran yang rendah di Kota Bharu Airport.
kereta sewa kota bharu viva myvi alza almera

Jika anda seorang pelajar samada di UiTM Kampus Kota Bharu, Universiti Malaysia Kelantan (UMK) Pengkalan Chepa, atau di kolej-kolej sekitar Kota Bharu, syarikat Kereta Sewa Kota Bharu kami adalah pilihan tepat untuk anda menyewa kereta dengan khidmat penghantaran percuma. Hubungi kami sekarang untuk tempahan.

Syarikat Kereta Sewa Kota Bharu kami juga sedia menjemput anda dari Lapangan Terbang Pengkalan Chepa atau Kota Bharu Airport jika anda datang ke Kelantan samada untuk bercuti atau atas urusan kerja. Makin lama anda menyewa kereta dengan kami makin murah harga yang akan anda dapat!

Antara kereta yang syarikat Kereta Sewa Kota Bharu sediakan adalah Perodua Viva, Perodua Myvi, Perodua Alza, Nissan Almera, dan banyak lagi. Yang pasti semua kenderaan dalam keadaan terbaik dan selesa. Keselesaan Anda Keutamaan Kami!

Hubungi Kereta Sewa Pengkalan Chepa/Kota Bharu di talian 018-900 2700 (8 pagi hingga 11 malam).

Klik di sini untuk hantar whatsapp: https://www.wasap.my/60189002700/sewakeretakereta sewa kelantan, kereta sewa murah, sewa kereta murah, syarikat kereta sewa, sewa kereta kota bharu, sewa kereta airport pengkalan chepa, sewa kereta airport, homestay kota bharu, rumah tamu kota bharu, homestay murah
Categories: